Waar zijn we goed in

Webdesign

Een eenvoudige website of een dynamische interactieve site waarmee je nieuwsbrieven kunt versturen. Buildmyweb kan het voor je verzorgen. Het design van je webpagina gaat verder dan alleen het toepassen van je huisstijl. Ook bij ontwerp komt er veel kijken. Wij streven er naar de website zo gebruikersvriendelijk mogelijk te houden, met een heldere navigatiestructuur en een duidelijke uitstraling.

Een website is immers het visitekaartje van je bedrijf. Tijdens de ontwikkeling van een website wordt goed gekeken naar jouw bedrijf en je klanten. Wat wil je uitdragen met je website en wat verwacht de klant op je webpagina te kunnen vinden? Deze factoren moeten goed op elkaar worden afgestemd. Uiteraard wordt je website zoekmachine vriendelijk gebouwd. Goed scoren in de zoekmachines begint al bij de ontwikkeling van je website en in onze werkwijze houden wij daar rekening mee.

Vindbaarheid, je website hoog in GoogleMeer bezoekers naar je website
Vindbaarheid ; als je een website hebt wil je in de meeste gevallen ook (relevante) bezoekers op je website krijgen, daarom is een goede vindbaarheid van je website door hoog te staan in Google essentieel. Met een marktaandeel van 94% is Google veruit de meest gebruikte zoekmachine.
Vandaar dat onze zoekmachineoptimalisatie zich toespitst op een goede vindbaarheid in Google. Met onze beproefde SEO module zorgen we ervoor dat je website geoptimaliseerd wordt voor een zo hoog mogelijk resultaat in Google. Met deze module kun je zelf aan de slag óf wij nemen je alle zorg uit handen, de keuze is aan jou.

Wilt u meteen een website bestellen
Of wilt u alleen een vrijblijvende offerte?


Offerte opvragen
AllEscort